Sunday, June 19, 2011

Coretan di waktu senggang

Wah...rasanya aku cukup lama tak update blog nie...
rasanya kalo leh tumbuh kulat, mesti dan beranak pinak...
disebabkan kepadatan masa, terabai blog ni sementara......

tapi alhamdullillah...
sekarang I'M BACK!.....

aku masih leh bernafas di celah-celah kesibukkan keje yang tiada berpenghujung....
rutin harian aku... ulang alik sekolah aje..
ujung minggu pon tak g mana..
kalo kuar pon, setakat tesco ngan giant..
paling jauh aku pergi?....today kat ulu tiram tgk wayang ngan adik2 tercinta...

keje sekolah sentiasa berlambak la..
dari satu ke satu meeting kene attend...
dari satu ke satu keje kene settle...
tapi ngan jayanya aku berjaya atasinya...

paling best...aku release tension kat kem di Melaka...
ngan anak2 murid tercinta la...
macam2 aku belajar bile tgk diaorg wat aktvt...
teringat masa muda dolo...kihkih....

tuk kawan2ku yang rindu wajah aku yang terkini...
tataplah la ye....
sesungguhnya aku hepi sekarang!.....

  SMK Puteri Wangsa & RSG Enterprise...


Cikgu2 hepi.....


Posing Time.....

Mereka yang best!...


Tu aje yang leh aku coretan di masa yang singkat nie...

Jap lagi nak handle dak2 kadet bomba plak tuk Hari Sukan SMK Puteri Wangsa 2011

-Miss u all a lot- 

3 comments:

  1. alop ash...... cikgu pon windu sama kamu semua....mmuah mmuah la

    ReplyDelete
  2. happy sokmo!!!!windu ko la chot

    ReplyDelete